Aanmelden   Contact | Sitemap 
Naar de Homepage cdenhartog.com
Websites
Lotgenotenforum Trimbos
Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar een lotgenotenforum voor nabestaanden van zelfdoding.
eMPatico
eMPatico is de praktijk voor psychosociaal werk van Manon Preuter.
Psychosociaal werk is laagdrempelige hulpverlening. Praktisch, persoonlijk, oplossingsgericht en kortdurend. Als u merkt dat uw leven niet lekker loopt maar u wilt niet naar een psycholoog of psychotherapeut, is dit een goede oplossing voor u. Bijvoorbeeld bij stress, angst, verlies, eenzaamheid, conflicten, burn-out,
onzekerheid of lichamelijke klachten die hiermee samenhangen. eMPatico kan u helpen weer uitzicht te krijgen door inzicht te creëren.

Specialisatie: alleenstaande ouders en nabestaanden suïcide
Weblog mag ik dood Er zijn mensen die een diepe doodswens hebben. Wat kan je doen? Daarover gaat het DocBlog ‘Mag ik dood’. Deze website komt voort uit de gelijknamige documentaire van Eveline van Dijck over het gebrek aan hulp voor chronisch psychiatrische patiënten met een doodswens.
Gedichten Plaza Gedichten met het thema: Zelfmoord, suicide
Respectance.nl Respectance biedt de mogelijkheid om een Tribute aan te maken voor een vriend of familielid, waarbij foto’s geupload kunnen worden, video’s en muziek, en waar natuurlijk herinneringen en verhalen achtergelaten kunnen worden door vrienden, kennissen, familie en bezoekers. Op die manier ontstaat een digitaal monument dat tegelijkertijd dient als ontmoetingsplaats voor nabestaanden, en waar emoties een plek krijgen.
Hans.dievergeetikniet.nl Herdenkingingswebsite voor Hans en zijn dochter Savannah
In Memoriam Indrukwekkende website met In Memoriam websites
Goodbye from heaven Goodbye From Heaven helpt je bij het achterlaten van herinneringen voor dierbaren en nabestaanden. Goodbye From Heaven biedt je de mogelijkheid om nog èèn laatste keer van je te laten horen.
Zelfmoord.nl Deze site is bedoeld voor mensen met zelfmoordgedachten. Op deze site kun je je gedachten, je gevoelens (anoniem als je dat wilt) opschrijven.
Death: Zelfmoord (Dutch) Een zelfmoord is definitief niet eeen geïsoleerd probleem. Naast de beroemde zanger Kurt Cobain van Nirvana, Ernest Hemingway met z'n broer, zus, vader en kleindochter, George Eastman van Kodak, Syliva Plath en Virginia Woolf pleegden allen zelfmoord.
Sterx.punt Een dierbaar iemand verliezen door de dood is een ingrijpende en verdrietige ervaring, maar in ieders leven onafwendbaar.
Iedereen begrijpt dat mensen die zo'n verlies meemaken, hier kortere of langere tijd over treuren. Maar een dochter, zoon, zus, ouder, partner of goede vriend(in) verliezen door een zelfgekozen dood is een gebeurtenis waardoor het leven voor de nabestaanden op slag alle zin en smaak kan verliezen.
Homepagina van het KCP:
Kenniscentrumpsychologie

De online vacaturebank van het KCP

Het Kenniscentrum Psychologie is opgezet vanuit de behoefte aan een virtuele intervisiegroep voor psychologen en aanverwante professionals en beoogt hen met elkaar in contact te brengen ten behoeve van deskundigheids-bevordering. Een forum board geeft de betreffende professionals de mogelijkheid om casuïstiek te bespreken, kennis te delen en discussies te voeren binnen het vakgebied. Het gaat hier om psychologie in de brede zin van het woord, waarbij alle facetten van de psychologie aan bod komen. Naast een discussieforum biedt het KCP een actueel nieuwsoverzicht, interessante artikelen en een eigen online vacaturebank.

De vacaturebank behoort absoluut tot de grotere binnen het vakgebied en wordt dagelijks bijgehouden door een enthousiast redactieteam. Het is voor werkgevers mogelijk om vacatures te plaatsen binnen de vacaturebank van het KCP.

Liefdedelennaverlies.nl “Liefde delen na verlies” is een Internettijdschrift met datingservice voor mensen die hun partner hebben verloren en die inmiddels weer zover zijn dat ze open staan voor een nieuwe relatie met een lotgenoot / lotgenote.
Jongereninrouw.web-log.nl Jongeren in Rouw
Zoekhonden.com We hebben ten doel om vermiste mensen op te sporen. Een grote doelgroep hierbij, die moeilijk te achterhalen zijn, zijn mensen die zelfmoord hebben gepleegd. Graag zouden we de nabestaanden op deze manier sneller bereiken bij het terugvinden van hun suicidale familielid.
Forumplein.nl

Forumplein is de bekendste verzamelsite voor allerlei forums in
Nederland.Op de site staan meer dan 1500 directe links naar allerlei forums vermeld. Het voordeel hiervan voor de bezoekers is dat zij met één klik op de plaats van bestemming komen.

http://www.forumplein.nl/cat/gezondheid.htm

Ivonnevandevenstichting.nl De Ivonne van de Ven Stichting is opgericht met als doel: Suïcide als urgent maatschappelijk probleem aan de orde stellen, De verbetering van suïcidepreventie, Het bevorderen van wetenschapelijk onderzoek naar suïcide, Het verhogen van de kwaliteit van hulpverlening aan nabestaanden.
Levenskracht.info Trainingsbureau Levenskracht is sinds een jaar hét trainingsbureau voor emotionele en fysieke trainingen via de EFT werkwijze.
Euthanasie.pagina.nl
Vandaag heb ik een nieuwe startpagina-dochter in het leven geroepen over euthanasie, om een ieder die met euthanasie te maken krijgt te helpen met het vinden van alle mogelijke informatie. Startpagina is met zijn specifieke onderwerpen de meest gebruikte zoekmachine van nederland.
Draaikolk Website voor mensen die iemand hebben verloren.
Alleen doorgaan Website voor nabestaanden van zelfdoding.
Werkgroep Nabestaan na Zelfdoding Friesland De Werkgroep Nabestaan na zelfdoding Friesland heeft een nieuw adres voor haar site:
http://www.nabestaandennazelfdodingfrl.nl/

Tevens is er een nieuw e-mail adres:
info@nabestaandennazelfdodingfrl.nl
Lotgenoten.com Lotgenoten website.
Maiself.nl
Maiself is een website noor borderliners en mensen die
er iets over willen weten!

Een website voor Borderliners en hun omgeving, waar men alle relevante informatie bij elkaar kan vinden, die informatie die zich tot nu toe zeer versnipperd op het internet bevond.

NimH

The NIMH Suicide Research Consortium is comprised primarily of NIMH scientists across the Institute who also administer research grants.

Veel statistieken en artikelen aangaande zelfdoding in US.

Hulpnet Hulpnet, onderdeel zelfdoding
Reallife Je bent niet de enige die denkt aan zelfmoord!
Memorial for Jennifer
This is my memorial site. I remember Jennifer, she was a victim of other people playing with her soul. She commited suicide. She was only 15 years old.
depressie.pagina Startpagina dochter (inclusief Depressie Forum) online

SOShulp Nederland

SOS Telefonische Hulpdienst Limburg

SOS hulp
Pastonet Pastonet
Dossier - Zelfmoord - website klasse.be website klasse.be
Zelfmoord scholieren België website klasse.be
Psycom.net Engelstalige links naar websites, bijzonder informatief
Last words of real people Last words . . .
Last words of famous peopl, suicide notes Suicide Notes . . .
Biologicalunhappiness Open this book and it will open your mind. By combining proven medical procedure with hope and inspiration, Dr. Heller has made a significant difference in thousands of patients who had little hope for recovery. "Biological Unhappiness" contains critical information for those who have lost hope.
Sterven.nl Website met verwijzingen naar andere websites.
Depressie-plaza Website met verwijzingen naar andere websites.
Palliatievezorg.nl Palliatievezorg.nl is een website voor ongeneeslijk zieke mensen.
Uitvaart.nl Uitvaart.nl is de site over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg. Zij biedt ook links naar instellingen werkzaam op het gebied van euthanasie en zelfdoding.
Rouwverwerking Website met verwijzingen naar andere websites handelend over rouwverwerking en meer.
Preventie Zelfmoord Vlaanderen Informatieve website over zelfdoding, nabestaanden en hulpverlening
Websites in Yahoo (Engels) Websites aangemeld bij Yahoo over het onderwerp suicide.
Overzicht herkenningsliteratuur voor nabestaanden Literatuurlijst
Zelfmoord en Bijna Dood Ervaringen Bij het bestuderen van vele Bijna Dood Ervaringen ontdekte ik iets elementair dat alleen voorkomt bij BDE's van Zelfmoordpogingingen..
Zelfdoding informatie Zelfmoord is geen recent fenomeen, en ondanks extensief onderzoek zijn de oorzaken nog steeds gevarieerd en complex... lees verder

In Memoriam1

In memoriam2

Mensen gestorven door suicide, foto's en verhalen.
1000 deaths The person who completes suicide dies once. Those left behind die a thousand deaths, trying to relive those terrible moments and understand... Why?
Suicidal.com Helplines United States.

Questions asked

Symptoms major depression

Common Misconceptions

Q&A depressions

THESE ARE THE QUESTIONS MOST FREQUENTLY ASKED BY STUDENTS AFTER HEARING PRESENTATIONS ON DEPRESSION & SUICIDE AWARENESS CONDUCTED BY SAVE'S SPEAKERS BUREAU.

Mentalhelp

Every year, 30,000 Americans take their own lives in suicide. At least 15% of people with depression complete the act of suicide, but an even higher proportion will attempt it....

Zelfmoordpreventie

Deze webpagina is in eerste instantie bedoeld voor mensen die persoonlijke of professionele belangstelling hebben voor achtergronden van suïcide. Een bijzonder informatieve website!
Metanoia If you are feeling suicidal now, please stop long enough to read this...
WHO suicide prevention De wereld gezondheidsorganisatie heeft een uitgebreide informatie site over zelfmoord en zelfmoordpreventie (engelstalig)
Psychowijzer Interessante site over verschillende onderwerpen, waaronder nabestaan na zelfdoding
Radio Nederland Radio Netherlands presents an historical perspective of suicide through the great works of artists.
Archives of Suicide Research

... the international journal featuring refereed original contributions on the study of suicide and suicide prevention ...

Suicideinfo Informatie over zelfmoord en crisissituaties
Stichting verder Stichting Verder is een landelijke, organisatie die zich heeft gespecialiseerd in hulp aan nabestaanden die een dierbare zijn verloren door zelfdoding.
Ypsilon Helpdesk Schizofrenie en Psychose
CBS kerncijfers kerncijfers van het CBS aangaande zelfdoding.

Riagg Rijmond noord/west

Folder

Gespreksgroep nabestaanden van suïcide.
GGZ Drenthe Angst, depressie, stemmen horen, extreme verlegenheid, verwardheid.... Psychische en psychiatrische problemen zijn niet altijd goed zichtbaar voor de buitenwereld...
Riagg Drenthe Omgaan met psychische problemen - riagg drenthe verlies door een zelfgekozen dood een dierbaar iemand verliezen door de dood is een ingrijpende en verdrietige ervaring maar in ieders leven onafwendbaar. iedereen begrijpt dat mensen die zo'n verlies meemaken hier kortere of langere tijd over treuren.
Cyberpsycholoog De CYBERPSYCHOLOOG is een afgestudeerd psycholoog NIP die bevoegd is de funktie van psycholoog uit te oefenen volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen.
SIRE Deze site is bedoeld voor mensen die beter willen omgaan met mensen in rouw. Maakt u zelf een rouwproces door en wilt u daar over praten, dan kunt u contact opnemen met de Stichting Korrelatie, telefoonnummer 0900 - 1450 (30 cent per minuut).
Startpagina links Een pagina met diverse hyperlinks naar pagina's over rouwverwerking, zelfdoding en rouw.
Korrelatie

Korrelatie is een nationaal publiekscentrum waar iedereen terecht kan voor informatie, advies en hulp op het gebied van gezondheid en welzijn.

De Stichting Korrelatie is te bereiken op tel.nr.: 0900-1450 (weekdagen van 9.00-22.00 uur, 30 cent per minuut)

De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding op tel.nr.: 030-2761500 (weekdagen van 9.00-13.00 uur).

Leren Een portal site met onder meer links, gericht op rouwverwerking en aanverwante onderwerpen.
Achter de regenboog Verliesverwerking met kinderen en jongeren
Stichting uitvaart op het internet Met deze site probeert de Stichting Uitvaart op het Internet tegemoet te komen aan een toenemende vraag naar informatie over rouw en allerlei aspecten die daar mee te maken hebben
De Essenburgh

Landelijk Platform Nabestaanden na Zelfdoding
p/a Vormingscentrum De Essenburgh
Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden
Tel.: 0341 - 45 18 41
Fax: 0341 - 45 25 60

De Draaikolk Een Internet-tijdschrift met verhalen, gedachten en gedichten, adviezen, tips, reacties, relevante links, recensies en boekenlijst, voor en van lotgenoten, gericht op de eigen rouwverwerking.
Stichting Horizon Dit is de website van Stichting Horizon,
Lotgenotengroep van nabestaanden na zelfdoding, welkom!
GGD Nederland GGD Gezondheidsinfo. publieksinformatie over gezondheid en preventie
HERKENNINGSLITERATUUR VOOR NABESTAANDEN Diverse titels van boeken.
Beter praten dan laten Euthanasie en hulp bij zelfdoding* staan opnieuw in de belangstelling. Ging de discussie tot voor een jaar of twee geleden vooral over hulp bij levensbeëindiging van ernstig lichamelijk zieken, nu zijn de schijnwerpers gericht op hulp bij zelfdoding van patiënten, die geestelijk lijden.


Statistieken Website cdenhartog

 
 

Disclaimer

@ 2007, Cdenhartog.com.
Nike air max goedkoop Nike Air Max Nike Air Max 1 Nike Air Max Dames Nike Air Max 1 Dames Nike Air Max 90 Nike Air Max Classic Goedkope Nike Air Max Nike Air Max Schoenen Nike Air Max 1 Leopard Nike Air Max 1 Dames Goedkoop Nike Air Max Classics Bw Nike Air Max Goedkoop Bestellen Dames Nike Air Max 1 Nike Air Max Goedkoop Kopen Nike Air Max 1 Essential Nike Air Max Online Shop Goedkope Nike Air Max Kopen Nieuwste Nike Air Max Classic Nike Air Max 90 Nederland Nike Air Max One Goedkoop Nike Air Max Pink Nike Air Max Thea Black Nike Air Max Bestellen Nederland Nike Air Max Goedkoop Dames Nike Air Max 90 Premium Nike Air Max Sneakers Online Nike Air Max Bestellen Nieuwste Nike Air Max 1 Goedkope Nike Air Max Nederland Nike Air Max 1 Goedkoop Dames Nike Air Max 1 Essential Woman Nike Air Max 1 Dames Bestellen Goedkope Nike Air Max 1 Kopen Nike Air Max 90 Infrared Schoenen Nike Air Max Nike Air Max 90 Essential Nike Air Max 90 Goedkoop Bestellen Nike Air Max 1 Bestellen Nederland Goedkope Nike Air Max Bestellen Nike Air Max Schoenen Dames Nike Air Max Dames Outlet Nike Air Max 90 Goedkoop Nederland Nike Air Max 1 Online Bestellen Nike Air Max Bestellen Online Sneakers Nike Air Max 1 Nike Air Max 1 Dames Kopen Nike Air Max 90 Schoenen Nike Air Max Essential 1 Nike Air Max Thea Dames Nike Air Max Leopard Black Nike Air Max Classic Black Nike Air Max 1 Sale Nederland Nike Air Max 1 Dames Leopard De Nieuwste Nike Air Max Nike Air Max Dames Schoenen Nieuwste Nike Air Max Dames Nike Air Max 90 Dames Goedkoop Nike Air Max Goedkoop Nederland Nike Air Max 90 Bestellen Nederland Nike Air Max 90 Goedkoop Kopen Nike Air Max 1 Nieuwe Collectie Nike Air Max 1 Goedkoop Bestellen Nieuwe Collectie Nike Air Max Nike Air Max 1 Kopen Goedkoop Nike Air Max Classic Online Nike Air Max 90 Kinderen Goedkoop Nike Air Max Bestellen Nike Air Max 1 Zwart Dames Nike Air Max 1 Amsterdam Online Nike Air Max 1 Bestellen Nike Air Max Leopard Nederland Nieuwe Collectie Nike Air Max 1 Nike Air Max 1 Nederland Bestellen Nike Air Max Nieuwe Collectie Nike Air Max 1 Online Shop Goedkoop Nike Air Max 90 Nike Air Max 1 Essential Dames Nike Air Max 1 Bestellen Goedkoop Nike Air Max 1 Kopen Online Goedkope Nike Air Max 90 Bestellen Nieuwe Nike Air Max Dames Goedkope Nike Air Max 90 Dames Nike Air Max 1 Dames Online Goedkope Dames Nike Air Max Nike Air Max Bestellen Goedkoop Nike Air Max Classic Goedkoop Bestellen Goedkope Nike Air Max Classic Dames Nike Air Max 1 Kopen Nederland Nike Air Max Thea Premium Nike Air Max Kopen In Nederland Dames Nike Air Max 90 Nike Air Max 1 Grijs Blauw Nike Air Max 1 Goedkoop Nederland Nike Air Max Online Bestellen Nederland Nike Air Max 90 Dames Sale Nike Air Max 1 Essentials Nike Air Max Vrouwen Goedkoop Nike Air Max Outlet Nederland Sale Nike Air Max 1 Dames Nike Air Max 1 New Collection 2014